fbpx

Vores lærer

Jeg er født i Kina og har i de sidste mange år boet i Danmark med min danske familie. Jeg har rejst meget og har mødt forskellige kulturer, mennesker, og mad. Jeg eksperimenterer hver dag med forskellige variationer til den traditionelle kinesiske madlavning – Linas dansk/kinesiske fusionskøkken. 

Jeg har flere uddannelser indenfor forskellige områder. MSc. i Ledelse fra Danmark, BA Marketing fra England , Diplom i Engelsk Litteratur fra Kina, og er certificeret psykolog.  Jeg har undervisningserfaring som skolelærer, har været  IELTS lærer på engelsk, og har undervist online i kinesisk på Preply.com – både business og dagligdags kinesisk.   

Jeg har arbejdserfaring indenfor business development, salg, marketing, projektledelse, og event management.  Jeg har arbejdet for store firmaer som Coca-Cola og Nokia Networks, og haft egne firmaer indenfor salg af tøj, IT, og Business Consulting.  

 Jeg vil helst arbejde med dialog og diskussion, frem for direkte  undervisning hvor du kun lytter. Vi skal være seriøse omkring læringen, men skal også have det sjovt og dele vores tanker..

Jeg har humor og tror at visdom kan deles. Jeg lover at jeg er interessant og at jeg som lærer vil prøve mit bedste.