fbpx

Vores lærer

Aragorn (Ara) Damgaard

Ara Damgaard er en dansk skuespiller, instruktør, forfatter, og underviser. Han er erfaren i undervisning af udtale på dansk og engelsk, skuespil, og gruppedynamik.

Ara har en bachelor fra Roskilde Universitet i Psychology and Business Studies (Psykologi og Virksomhedsstudier), og arbejdede samtidig som deltidsunderviser og studiemedhjælper. Samtidig var han PR-ansvarlig og bestyrelsesmedlem i International Club på Roskilde Universitet, og næstformand, underviser, og instruktør på Teater Lo Specchio i Roskilde. I sine studier har han haft fokus på læringspsykologi og læringsprocessen, for at undersøge hvordan man som menneske lærer mest effektivt og sundt.

I sammenhæng med konklusionen om, at man lærer bedst når man nyder oplevelsen, elsker Ara interessante og sjove sociale oplevelser. Alt fra leg med tanker og koncepter, til fester og andre typer begivenheder, giver ham mulighed for at møde og lære mere af andre. Han er personlig investeret i promoveringen af lighed, mangfoldighed, og empatisk respekt.