Mormors Mad
Kom og lav overkommelig traditionel dansk mad til hverdag og fest, som mormor lavede det. Dog i den mere fine forklædning. Mormormad er et begreb der dufter af minder, længsel, appetit, samt hygge, samvær og velsmag. Mormorsmad som vi kender det i dag, var godt og grundigt veltillavet mad, der blev lavet ud fra god gamle tilberedningsmetoder og med hjertet. Vi braiserer, monterer og leger vores dejlige skønne retter, som er sammensat ud fra årstidens spisekammer og lige nu er vores råvare kurv et eldorado med kål, rødder og knolde fra den danske urtehave og Tid og kærlighed som de vigtigstes ingredienser.
Retter Supper – Hovedretter – Frokost – Tilbehør – Desserter – Bagværk
1. Hønsekødssuppe med urter, og boller klaret med æggehvide: Kogt høne med sursød sovs og peberrod samt asparges kartofler.
2. Grønkålssuppe: Braiseret okse spidsbryst med urter og smørstegte jordskokker samt grov mos. Vandbakkelser (afbagtdej) med vaniljecreme og frugtkompot.
3. Kalveculotte med waldorfsalat og tyttebær samt rosenkålråkost. Citronfromage med syltede citronskal.
4. Forloren and med æbler og svesker, kryddert rødkål, sukkerkartofler. Æblekage
5. Frokost; Senneps- og rødbedesild, æbleflæsk med belle de boskop æbler og timian, grønlangkål med sukkerkartofler og glaseret hamburgerryg og ris a’ la’ mande
Råvarer er inkluderet i prisen.
02-02-2022 Onsdag 17:00 – 20:00
09-02-2022 Onsdag 17:00 – 20:00
23-02-2022 Onsdag 17:00 – 20:00
02-03-2022 Onsdag 17:00 – 20:00
09-03-2022 Onsdag 17:00 – 20:00